17 Temmuz 2022 Pazar

3ds emülatörü ios nasıl indirilir

3ds emülatörü ios nasıl indirilir

3ds emülatörü ios nasıl indirilir

Aç kurulum dosyası blogger.com gösterildiği gibi indirilir. Ayrıca okuyun: Blogunuzun performansını artırmak için 7 hızlı çözüm 3. Bir pencerede Citra Güncelleyici Kurulumu, Düğmesini tıklayın "İleri". 4A. Düğmeye bas "sıradaki" C sürücüsündeki varsayılan kurulum dizinine kurmak için. 4 b Nintendo 3DS (3DS) Emulators for Ios (iphone,ipad) The Nintendo 3DS is a handheld game console produced by Nintendo. It was announced in March and unveiled at E3 as the successor to the Nintendo DS. The system features backward compatibility with older Nintendo DS video games. As an eighth-generation console, its primary competitor Basitçe, uygulamayı yüklemek Nintendo 3DS ROM indirmek ve gitmek için iyidir. Citra 3DS, birçok 3DS oyununu kusursuz bir şekilde yönetir, ancak burada ve orada bazı hatalar ve hatalar olabilir, çünkü sabit bir resmi sürüm değildir. Dahası, oyun biraz yavaş olabilir. Profesyoneller Daha yüksek doğrulukta oyunlar oynar Açık kaynak kodlu



Android için en iyi Nintendo 3DS Emulator | En tatlı ev



Bunu inkar edemeyiz, eğlence sektörü içinde, Nintendo hem taşınabilir konsol üretimi konusunda hem de aile oyunları başta olmak üzere her türlü oyunu oluştururken en iyi firmalardan biridir. Şu anda, bu şirket tarafından desteklenen tek konsol, Nintendo Anahtarı. Bununla birlikte, öncülleri, çok sayıda kullanıcının dikkatini çekmeye devam eden mükemmel bir miras bıraktı, 3ds emülatörü ios nasıl indirilir. Bu durumda gözlüksüz 3D'yi evlerimize getirerek oyun alanında devrim yaratan bir konsoldan bahsediyoruz. Elbette, iyi bilinen Nintendo 3DS'den bahsediyoruz. Nintendo 3DS, 3ds emülatörü ios nasıl indirilir, Şubat 'de piyasaya sürüldü ve 9 yıldan fazla bir süredir piyasadaydı, nihayet 'de Japon devi, konsolunu bırakmaya karar vererek halefine odaklanmaya karar verdi. tüm dünyada sadık hayranlar kazanın. Bu konsolun en karakteristik özelliklerinden biri, otostereoskopi tekniği sayesinde özel gözlüklere ihtiyaç duymadan 3D grafiklerin görüntülenebilmesiydi.


Bu 3D efekti hala merak uyandırıcıydı ve ekrana doğru açıdan bakmadığımızda can sıkıcıydı ve uzun süreli kullanımı başımızın dönmesine neden oldu. Neyse ki Nintendo, bu etkinin yoğunluğunu düzenlememize ve hatta kapatmamıza izin veren bir kaydırıcı eklemekte haklıydı. Bu konsolu içeride tutan donanım MHz çift çekirdekten oluşuyordu. Bu konsol aynı zamanda selefi Nintendo DS'nin oyunlarıyla retro uyumlu olmasıyla da dikkat çekiyordu ve piyasada diğer konsollarla rekabet halindeydi. PlayStation Toplam kazanan ilan edildiği Vita, 77 milyondan fazla satarken, Vita zayıf bir şekilde 16 milyona ulaştı. Her ne olursa olsun, bu konsolun en küçüğünden en talepkarına veya en sıradanına kadar hemen hemen her tür oyuncu için bir oyuna sahip olacağını, yanılma korkusu olmadan doğrulayabiliriz. Artık desteklenmese de Nintendo 3DS oldukça modern bir konsol ve bu iki anlama geliyor, 3ds emülatörü ios nasıl indirilir.


3ds emülatörü ios nasıl indirilir, öykünücüleri ve oyunları yükleyebilmek için biraz modern ve güçlü bir bilgisayara ihtiyacımız olacak veya aksi takdirde oyun oldukça kötü çalışacaktır ve ikincisi, birkaç süredir devam etmemesi. Yıllardır, oyunlarınızı bir emülatörle oynamak, retro ve yasal olarak kabul edilmekten çok hoş karşılanmayan bir uygulamadır. Bu nedenle, sorun yaşamak istemiyorsak, elimizde bir konsola ve bunları mümkün olan en az yasa dışı şekilde PC'de çalıştırabilmek için oyunlara sahip olmalıyız.


Bahsedeceğimiz emülatörlerden ilki Citra. Bu, şüphesiz, bu video konsolunun tüm oyunlarını bilgisayarda oynayabilmek için bulacağımız en iyi ve eksiksiz olanlardan biridir. Grafikleri geliştirmemize izin veren mükemmel optimizasyon ve işlevlere sahiptir. Alt dokunmatik ekran fare ile simüle edilir ve bariz nedenlerden 3ds emülatörü ios nasıl indirilir etkinleştiremeyeceğimiz şey 3D efektidir. Bu 3DS emülatörü PC için mevcuttur WindowsmacOS ve Linux yanı sıra Androidbu nedenle oyunlarımızı her 3ds emülatörü ios nasıl indirilir akıllı telefonumuzda yanımızda taşımamıza da yardımcı oluyor. Bu emülatörü tamamen ücretsiz olarak şu adresten indirebiliriz: Citra web sitesi. Bu konsol için oyun oynamak için bulabileceğimiz en iyi bilinen emülatörlerden bir diğeri de R4 3DS Emulator.


Bu, bu tür konsollarda yaygın olarak kullanılan tanınmış R4 kartlarının geliştiricileri tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür, 3ds emülatörü ios nasıl indirilir. Onun sayesinde, elinde konsol olmayan oyuncular, Nintendo oyunlarına doğrudan bilgisayarlarından erişebiliyorlardı. Sorun şu ki, bu öykünücünün resmi bir web sitesi yok ve açık bir proje de değil. Bu nedenle, onu bulmak biraz zor olabilir ve gelişimi uzun süredir durduruldu, bu nedenle çoğu modern oyun üzerinde çalışmıyor. Öykünme sektöründe ilk adımlarını atan projelerden bir diğeri de TronDS oldu. Bu emülatör, bu konsoldan bir oyunu 3D olarak yüklemek isteyen kullanıcıların bunu çok net ve basit bir arayüz aracılığıyla sorunsuz bir şekilde yapabilmeleri için hızlı ve basit bir seçenek olarak doğdu.


Bununla birlikte, gelişimi çok aktif olmamıştır ve uzun yıllar durdurulmuştur, bu nedenle başlıklarla uyumluluk biraz arzulananı bırakmaktadır. Özellikle yeni oyunlar söz konusu olduğunda. Bu ücretsiz N3DS emülatörünü indirebiliriz kendi sitesinden. Bu, bu konsol için en iyi bilinen ücretsiz emülatörlerden biridir. En eksiksiz değil, en iyi çalışan da değil. Bununla birlikte, kullanıcıların oyunlarını yüklemekte sorun yaşamamaları için kullanımı çok basit bir arayüze sahiptir ve ayrıca güçlü noktalarından biri, oyunları bilgisayara yüklemek istediğimiz çözünürlüğü seçmemize izin vermesidir. Bu, yine, oldukça iyi çalışmasına rağmen bazı oyunların düzgün çalışmamasına neden olabilecek geliştirme aşamasında olan bir emülatördür.


Ancak, dikkate alınması gereken harika bir seçenek. Gördüğümüz gibi, Nintendo 3DS için epeyce öykünücü var, ancak liste normal DS veya diğer herhangi bir eski konsol için olana benzemiyor. Ve modern konsolların gücü ve içlerinde uyguladıkları güvenlik önlemleri göz önüne alındığında, işler giderek daha karmaşık hale geliyor. Daha önce görülenlerin en iyi emülatörünü seçmemiz gerekirse, şüphesiz kalırdık. Bu, bulabileceğimiz en gelişmiş emülatör, en iyi çalışan ve en çok oyunu yükleyen emülatördür. Ayrıca, hem herhangi bir PC işletim sisteminde hem de Android akıllı telefonumuzda kullanabiliriz. Elbette bir çağa damgasını vuran bu sekizinci nesil konsolun oyunlarıyla temas kurmak büyük bir zafer. Telif Hakkı © ITIGIC Gizlilik Politikası İletişim Reklam. Emulator Nintendo. Önceki Mario'nun tarihinde sahip olduğu en ikonik 5 kıyafet. Sonraki iPhone ile kullanılacak en iyi sanal gerçeklik gözlüğü.


Select Language Arabic Chinese Simplified Czech Danish Dutch English Finnish French German Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Swedish Thai Turkish Vietnamese.




3DS Emulator iOS - How To Download NDS4iOS (2020)

, time: 5:38





PC'de 3DS Oynayın – En İyi Nintendo 3DS Emülatörleri | ITIGIC


3ds emülatörü ios nasıl indirilir

Basitçe, uygulamayı yüklemek Nintendo 3DS ROM indirmek ve gitmek için iyidir. Citra 3DS, birçok 3DS oyununu kusursuz bir şekilde yönetir, ancak burada ve orada bazı hatalar ve hatalar olabilir, çünkü sabit bir resmi sürüm değildir. Dahası, oyun biraz yavaş olabilir. Profesyoneller Daha yüksek doğrulukta oyunlar oynar Açık kaynak kodlu Aç kurulum dosyası blogger.com gösterildiği gibi indirilir. Ayrıca okuyun: Blogunuzun performansını artırmak için 7 hızlı çözüm 3. Bir pencerede Citra Güncelleyici Kurulumu, Düğmesini tıklayın "İleri". 4A. Düğmeye bas "sıradaki" C sürücüsündeki varsayılan kurulum dizinine kurmak için. 4 b Android için Nintendo 3DS emülatörü Citra; Citra, Nintendo 3DS taşınabilir konsolu için öykünücü olarak çalışan bir Android uygulamasıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder