17 Temmuz 2022 Pazar

Firefox ücretsiz indir windows 10

Firefox ücretsiz indir windows 10

firefox ücretsiz indir windows 10

Hangi Firefox tarayıcısını hangi dilde indirmek istediğinizi seçin. İnternet herkes için var. Bizce diliniz, internete erişmenize engel olmamalı. Bu yüzden Firefox tarayıcısını gönüllülerimizin de yardımıyla 90’dan fazla dilde sunuyoruz. Firefox Gizlilik Bildirimi  · Firefox Quantum Tarayıcısı Web'de gezinmeyi en iyi şekle sokmak için pek çok şahane özelliği bir araya getirdik. Gezinmek Daha Kolay, Yüksek Performans, Gelişmiş Güvenlik, Güçlü Kişiselleştirme, En Yeni Teknolojiler, Evrensel Erişim. Firefox ile gelen en ilgin özelliklerden biri kuşkusuz Aurora özelliği Windows için Mozilla Firefox'u indir — Hızlı, gizli ve ücretsiz - Mozilla’dan Windows için Mozilla Firefox'u indir Hemen indir Firefox Gizlilik Bildirimi Başka bir platform veya dilde indirin Yardım mı lazım? 2 kat daha hızlı Firefox hem hızlıdır hem de verilerine gözü gibi bakar. Seni yavaşlatan reklam takipçilerine geçit vermez. Bildiğin gizlilik



Mozilla Firefox İndir - Gelişmiş, Güvenilir ve Hızlı Web Tarayıcısı



FirefoxMozilla tarafından geliştirilmiş hızlı, ücretsiz ve basit bir arayüzü olan web tarayıcısıdır. Çok daha hızlı sörf yapabilirsiniz Firefox, firefox ücretsiz indir windows 10 web tarayıcılarına nazaran daha az bellek kullanımı sağlar. Bu sayede bilgisayarınız kasmaz ve diğer programlarınız daha hızlı çalışırlar. Birbirinden kullanışlı eklentiler sunar Firefoxun kendi içerisinde bulunan eklentiler sayesinde tarayıcınızı daha kullanışlı ve işlevsel bir hale getirebilirsiniz. Dengeli bellek kullanımı Firefox, gereğinden fazla bellek tüketimi ile bilgisayarınızın performansının düşmesine sebebiyet vermez. Böylece diğer çalışan programlarınızı da kasmadan, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gizli sörf yapabilirsiniz Gizli gezinti modu sayesinde herhangi bir iz bırakmadan, çerez kaydolmadan internet üzerinde dolaşabilirsiniz.


Çerezlerinizi silen firefox, firefox ücretsiz indir windows 10, sizden sonra bilgisayarınızı kullanabilecek kişilerin geçmişinizi görmesine engel olur. Reklam takipçilerini engeller Firefox, internet üzerinde yer alan den fazla internet takipçisini engelleyerek daha hızlı ve rahatsız olmadan gezebilmenize olanak tanır. Parolalarınızı güvenli bir şekilde saklar Firefox Lockwise kayıt ettiğiniz tüm parolaları firefox ücretsiz indir windows 10, istediğiniz her yerden kolayca ulaşabilmenizi sağlar. Özelleştirilebilir tarayıcı İçerisinde barındırdığı binlerce temadan birini seçebilir, tarayıcınızı özelleştirebilirsiniz. Farklı cihazlar ile senkronizasyon Oturum açarak istediğiniz her cihazda senkronizasyon yaparak parola, açık sekmeler vs.


gibi özelliklere her yerden anında ulaşabilirsiniz. Daha verimli yer imleri özelliği Yer imlerinizi çok daha kolay bir şekilde hızlıca ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. YouTube, dünyanın en büyük video izleme platformu olup Google tarafından geliştirilmekte, ücretsiz ve reklamlı olarak hizmet sunmaktadır. Bir ses kaydetme ve düzenleme yazılımı olan Audacity, birden fazla kayıt ve oynatma aygıtını yönetebilir. HD Tune, bilgisayarınızın sabit diskini HDD tarayarak, oluşan bad sector gibi hataları ve diğer sağlık problemlerini sizlere gösteren küçük boyutlu ve kullanımı kolay bir yazılımdır. Anasayfa Windows Android iOS Pi Blog İletişim. Mozilla Firefox, internet üzerinde çok daha hızlı, güvenilir ve gizli gezinmesini sağlayacak ücretsiz bir web tarayıcısıdır.


Üstelik 'den fazla reklam takipçisinden sizi koruyarak daha rahat bir gezinti sunmaktadır. Boyut: Mozilla Firefox İndir Windows. iOS İçin İndir, firefox ücretsiz indir windows 10. Android İçin İndir. Dikkatinizi Çekebilecek Diğer Programlar. YouTube YouTube, dünyanın en büyük video izleme platformu olup Google tarafından geliştirilmekte, ücretsiz ve reklamlı olarak hizmet sunmaktadır. Ücretsiz iOS, Android, Windows. Audacity Bir ses kaydetme ve düzenleme yazılımı olan Audacity, birden fazla kayıt ve oynatma aygıtını yönetebilir.


HD Tune HD Tune, bilgisayarınızın sabit diskini HDD tarayarak, firefox ücretsiz indir windows 10, oluşan bad sector gibi hataları ve diğer sağlık problemlerini sizlere gösteren küçük boyutlu ve kullanımı kolay bir yazılımdır. Android, iOS, Windows Et İşareti Nasıl Yapılır? QR Kod Oluşturma Nasıl Yapılır? Tuvaletten Bile Daha Pis Olan Araçlar Nelerdir? Instagram Hikaye İndirme Nasıl Yapılır? Facebook 3. Dance of the Hillary Virüsü Hakkında Uyarı Bu Mesaj Kriz SMS Platformu Tarafından Gönderilmiştir Türk Telekom Tivibu Çöktü! Facebook Hesabı Nasıl Silinir? tr Virüs Programı İndir VPN Programları Muhasebe Programları.




Cara Download Mozilla Firefox di PC/Laptop Windows

, time: 4:08





Download Mozilla Firefox for Windows — Fast, Private & Free - from Mozilla


firefox ücretsiz indir windows 10

Firefox, Mozilla tarafından geliştirilmiş hızlı, ücretsiz ve basit bir arayüzü olan web tarayıcısıdır. Firefox’un Özellikleri Çok daha hızlı sörf yapabilirsiniz Firefox, diğer web tarayıcılarına nazaran daha az bellek kullanımı sağlar. Bu sayede bilgisayarınız kasmaz ve Firefox’u indir Firefox Gizlilik Bildirimi Firefox tarayıcıları menüsünü kapat. Bilgisayarlar için Firefox. Windows, Mac ve Linux için kâr amacı gütmeyen tarayıcıyı indirin. Android için Firefox. Android akıllı telefonlar için özelleştirilebilir mobil tarayıcıyı indirin. Ücretsiz – Google Play’de Download Mozilla Firefox for Windows Download Now Firefox Privacy Notice Download a different platform or language Need help? 2x Faster Firefox moves fast and treats your data with care - no ad tracking and no slowdown. Common sense privacy Live your life, Firefox isn’t watching. Choose what to share and when to share it. Seamless setupOperating System: Windows

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder