17 Temmuz 2022 Pazar

Icloudu indir windows 10

Icloudu indir windows 10

icloudu indir windows 10

Free up some space on your computer and access your iCloud Drive files right from File Explorer. Select which file or folder you want to keep on  · Öncelikle Google açarak “windows için icloud indir” yazıyoruz ve ilk çıkan arama sonucuna tıklıyoruz. Açılan yeni pencerede İndir butonuna tıklayarak bilgisayarımıza iCloud ‘u indiriyoruz. İndirdiğimiz programı çalıştırıyoruz; gelen uyarıya Evet diyoruz. Ardından programın, bilgisayarımıza kurulum işlemi başlıyor  · Microsoft Store'dan Windows için iCloud'u indirin Windows için iCloud ile kullanabileceğiniz tüm farklı özellikler hakkında bilgi edinin. Bazı özellikler için Windows 10'un en son sürümü veya sonraki bir sürümü gerekir. Windows 7 ve Windows 8'de Windows için iCloud yükleyicisini (blogger.com) blogger.comted Reading Time: 1 min



iCloud For Windows Download Free - Last Version



Depolama ve yedekleme işlemleri için kasetlerin kullanıldığı zamanlardan, bir cihaza ihtiyaç duyulmayan zamanlara geldik. Bulut teknolojisi sayesinde istediğimiz dosyaları ücretsiz olarak belirli icloudu indir windows 10 limite kadar bizden çok uzaklarda bulunan sunucularda saklayabiliyoruz. Bulut yöntemi telefon değişikliklerinde inanılmaz kullanışlı oluyor. Bizler de işlemlerin nasıl yapıldığını anlatacağız. İşlemler buraya kadar tamam ise, buradan sonrası yükleme işlemlerine giriyor. Yükleme işlemi de birkaç basit adımdan oluşuyor. Dilerseniz bahsettiğimiz işlemleri nasıl doğru bir şekilde yapabileceğinize de bakalım. Eğer yükleme işlemini de tamamladıysanız Windows yüklü bilgisayarınızdan Apple iCloud kullanmanız icloudu indir windows 10 önünüzde bir engel kalmadı demektir, icloudu indir windows 10. Bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra yedekleme işlemine başlayabilirsiniz.


Birazdan nasıl yapacağınızı anlatacağımız işlemlerin işe yaraması için ilk olarak iPhone ya da iPad cihazınızdan iCloud ayarlarını açmanız gerekiyor. Çünkü daha sonra bilgisayarınız üzerinden erişeceğiniz bilgiler asıl olarak akıllı cihazlardan iCloud sunucularına yükleniyor. iCloud ayarlarını yapmak oldukça kolay:. Tüm adımları tamamladıktan sonra fotoğraf ve videolarınız iCloud üzerinde yedeklenmeye başlayacak. Sayfada farklı ayarlar da mevcut. Dilerseniz o ayarlardan da kısaca bahsedelim. Eğer isterseniz cihazınızda düşük çözünürlüklü, bulutta ise yüksek çözünürlüklü dosyaları tutarak telefonda yerden tasarruf edebiliyorsunuz, icloudu indir windows 10.


Seri çekimleri sunuculara aktarmak isteyip istemediğinizi kendiniz çekiyorsunuz. Bir seri çekimin içinde yüzlerce kare olabileceği için iCloud depolama alanınız yok yere dolabilir. Windows için iCloud uygulamasını ilk kez çalıştırdığınız zaman sizden hesabınıza giriş yapmanız için Icloudu indir windows 10 Kimliği ve Parola bilgileriniz istenecek. Eğer işlem yapmak istediğiniz bilgisayar üzerinden iCloud hesabınıza ilk defa giriş yapıyorsanız, sizden doğrulama yapmanız istenecek. Sonrasında uygulama açılacak. Uygulamayı yukarıda verdiğimiz talimatlar aracılığıyla çalıştırdığınız zaman karşınıza görseldekine benzer tarzda bir ekran gelecek.


İlk olarak alt tarafta bulunan " Uygula " tuşuna basarak iCloud uygulamasının gerekli ayarlamaları yapmasını sağlayın. Bu aşamada Outlook ve Google Chrome programlarıyla birlikte çalışması için yapılması gerekenler yapılacak. Uygulamayı hazır hâle getirdikten sonra karşınızda bulunan kutucuklar aracılığıyla ne tarz dosyaları yedeklemek istediğiniz, nereye yedeklemek istediğiniz gibi ayarları yapabiliyorsunuz. Ayarlardan bir tanesi, işin içine telefonu hiç sokmadan direkt olarak bilgisayar üzerinde bulunan fotoğrafları iCloud üzerinde yedeklemeye yarıyor. Özelliği aktive ettiğiniz zaman iCloud kimliğinizle giriş icloudu indir windows 10 tüm cihazlar eş zamanlı olarak güncel kalacaklar. Dosyalar bulut sisteminde daha verimli depolanabilmeleri için her şirketin kendi seçimleri doğrultusunda bir sıkıştırma sürecinden geçerler. Fotoğrafın boyutu küçülür ancak kalitede de az bile olsa bir düşüş gözlemlenebilir.


Eğer yedekleme sırasında yüksek kaliteli olan dosyayı kaybetmek istemiyorsanız bu özelliği kullanabilirsiniz. Geldik en güzel özelliklerden bir tanesine. Eğer iCloud üzerinden yedekleme yapan bir iPhone kullanıyorsanız, Windows yüklü bilgisayarınıza iCloud yükleyerek yukarıda belirttiğimiz adımları uyguladığınız takdirde, iCloud üzerindeki bütün fotoğraflarınız bilgisayarınıza indirilecek. Eğer sıkça fotoğraf çeken, bulut teknolojisini de aktif olarak kullanan biriyseniz 5 GB depolama alanı kolaylıkla tüketilebilir. Peki eğer bu 5 GB dolarsa ne yapabilirsiniz? İlk olarak yer açmak için iCloud hesabınızda bulunan fotoğrafları ve videoları silmeyi deneyebilirsiniz.


Silme işlemini yapmak için iCloud sitesine gidip, kullanıcı girişi yapmanız gerekiyor. Alanınızı genişletmek için yapabileceğiniz bir diğer şey ise belirli bir ücret karşılığında ekstra depolama alanı satın almak. Fazladan alan alma ücretleri şu şekilde: 50 GB için aylık 6,49 TLGB için aylık 19,99 TL ve 2 TB için 64,99 TL. Kullanım şekline göre en doğru paketi seçmek çok önemli. Asla kullanmayacağı bir kapasite için kimse fazladan ödeme yapmak istemez. Bu bağlamda sıradan bir kişisel kullanım için 50 GB en ideal tercih gibi görünüyor.


Windows üzerinden Apple iCloud indirme ve kullanma işlemlerinin nasıl yapıldığını anlatan yazımızın burada sonuna geliyoruz. Dileriz aklınızda oluşabilecek soru işaretlerini bir bir cevaplayabildiğimiz bir yazı olmuştur. Giriş Yap. GİRİŞ YAP. Üyeliğiniz yoksa yeni üyelik oluşturun. Üye Ol, icloudu indir windows 10. Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum. ÜYE OL. Üyeliğiniz varsa giriş yapın. Yorum gönder Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun. Yorumlarında adının ve profil resminin görülebilmesi için üye olman veya giriş yapman gerekiyor. YORUMU GÖNDER. webtekno - Icloudu indir windows 10 Haberleri. Facebook'ta Takip Edin Twitter'da Takip Edin Youtube'ta Takip Edin Instagram'da Takip Edin Telegram'da Takip Edin. Anasayfa İnternet Windows İçin Apple iCloud Nasıl İndirilir? Windows İçin Apple iCloud Nasıl İndirilir? Atacan Karacalı — 2 yıl önce. Windows üzerinden iCloud hesabına ve hesapta yer alan bilgilerinize, fotoğraflarınıza, belgelerinize ulaşabilirsiniz.


Hatta bu amaçla Apple'ın Windows uyumlu iCloud uygulaması da icloudu indir windows 10. Peki iCloud Windows'a nasıl indirilir ve kullanılır? Emoji İle Tepki Ver. En Güncel Haberler. TicWatch'ın Yeni Amiral Gemisi Akıllı Saati Ortaya Çıktı: Akıllı Abone Olmadığımız Bir O Kalmıştı: Volkswagen'e Göre Otonom Sürüş Gizemli Antik Mısır Heykellerinin Burunları Neden Kırık Olur? Seks Esnasında Yapılan Orgazm Taklidinin Temelinde Hangi Psikoloj Xiaomi'nin Tesla'ya Rakip Olacak Elektrikli Otomobilinin Tanıtım Gerçek Hayatınızı Terk Edip Sanal Bir Dünyada Yaşamak Nasıl Bir H Pasifik Okyanusunun Derinliklerinde Daha Önce Eşi Benzeri Görülme Uzayda Neler Oluyor? Son 1 Ayda Yapılan 10 Önemli Uzay Keşfini ve Genetik Bilimciler, Dünyanın En Ölümcül Hastalıklarından Birini O Gerçek Olduğuna İnanamayacağınız, icloudu indir windows 10, Dünya Üzerinde Yaşayan En Garip Bugün En Çok Okunanlar.


İçerisinde Gökdelenlerin Olduğu Yeni PUBG Haritası Deston'u İncel Türkiye'deki Bazı Şehir İsimleri Aslında Nereden Geliyor? Stranger Things'teki Will'in Eşcinsel Olduğu Oyuncu Tarafından Do Benzine Bir İndirim Daha Geliyor! Tatilde Keyifli Saatler Geçirmenizi Sağlayacak 10 Mobil Oyun Tavs Galaksilerin Fotoğraflarını Çekebilen Uzay Teleskopları Neden Gez iPhone'lara Gelen Yeni Duvar Kağıdı Özelliğini Kullanmak İsteyenl Bir İngiliz Şirketin Türkiye'de Milyon Dolarlık Vurgun Yaptığ Kafamızı Yastığa Koyar Koymaz Belirip Beynimizde Kısa Devre Etkis




iCloud for Windows 10! [EVERYTHING EXPLAINED] - 2020

, time: 6:25





iCloud - Apple (TR)


icloudu indir windows 10

iCloud, tüm Apple aygıtlarında yerleşik olarak bulunuyor. Bu da. şu anlama geliyor: Fotoğraflarınız, dosyalarınız, notlarınız, kısacası. her şeyiniz güvende ve güncel kalıyor. Ve tümüne her yerden. erişebiliyorsunuz. Başlangıçta herkese 5 GB ücretsiz iCloud. depolama alanı sunuluyor. Ve dilediğiniz zaman iCloud+’a  · Download iCloud for Windows from the Microsoft Store Find out more about all of the different features you can use with iCloud for Windows. Some features require the latest version of Windows 10 or later. On Windows 7 and Windows 8, you can download the installer (blogger.com) for iCloud for Windows  · Download iCloud for Windows from the Microsoft Store Learn about all the different features you can use with iCloud for Windows. Some features require the latest version of Windows 10 or later. On Windows 7 and Windows 8, you can download the installer (blogger.com) for iCloud for Windows. iCloud for Windows doesn't support Managed

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder