17 Temmuz 2022 Pazar

Itunesun en son sürümünü indirin

Itunesun en son sürümünü indirin

itunesun en son sürümünü indirin

iTunes (Bit) Türkçe Son Sürüm Windows 10 ve 11 İçin Windows bilgisayarlar için iTunes sürümü ile müzik ve videoları düzenleyin, paylaşın, izleyin, dinleyin ve tek tıkla satın alın! iTunes Nedir Ne İşe Yarar? İTunes programı genellikle eğlence üzerine kurulmuş bir  · Microsoft Store'dan iTunes yüklemesinin en son sürümü yalnızca Windows 10'da mevcuttur. Bu nedenle, Windows / 8/7 kullanıyorsanız, iTunes'u Apple'ın web sitesinden edinmeniz gerekir. Neyse ki, iTunes'u indirmek ve kullanmak ücretsizdir. 1 Adım: Chrome, IE, Firefox ve daha fazlası gibi web tarayıcınızı blogger.comted Reading Time: 8 mins  · iTunes İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir WINDOWS iTunes 21 kullanıcı ⤓ İndir Lisans ÜCRETSİZ TOPLAM İNDİRME 1,, DOSYA BOYUTU MB EDİTÖR PUANI Üretici Apple Müzik ve videolar için pratik bir yönetim aracı olan iTunes iPod, iPhone, iPad ve Apple TV gibi aygıtlarınız ile bilgisayarınız arasında içerik senkronizasyonu sağlıyor



iTunes - Apple (TR)



Müzik ve videolar için pratik bir yönetim aracı olan iTunes iPod, iPhone, iPad ve Apple TV gibi aygıtlarınız ile bilgisayarınız arasında içerik senkronizasyonu sağlıyor. Tüm dijital müzik ve videolarınızı oynatıp yönetebileceğiniz, Mac ve PC için Apple tarafından geliştirilen ücretsiz medya oynatıcısı ve yöneticisi iTunes, Apple'ın en son teknolojiye sahip, yeni taşınabilir müzik aygıtları olan iPod ve iPod touch modelleri, günümüzün en popüler telefonu olan iPhone ve Apple TV gibi ürünleriyle birlikte gelişimine son hızla devam ediyor. Müzik arşivi yönetimi konusunda basitliği ve sade arayüzü ile en çok kullanılan programlardan birisi olan iTunes sahip olduğu geniş seçenekler ve gelişmiş özellikleri ile kullanıcılara birçok hizmet sunuyor. iTunes müzik dükkanı üzerinden hem Mac hem Windows kullanıcılarına online müzik alışverişi imkanı sağlayan yazılım en ünlü müzik şirketleri ve bağımsız plak şirketleriyle anlaşmalı olarak şarkılar ı kullanıcılarının beğenisine en uygun fiyat ile sunuyor.


En popüler medya dosya formatlarının tamamına desteği bulunan iTunes AAC teknolojisi ile CD kalitesine daha yakın bir sesi daha küçük dosya boyutlarında sunabiliyor. Gelişmiş arayüzü ve özelliklerinin birleşmesiyle sizlere mükemmel bir medya itunesun en son sürümünü indirin yaşatmayı amaçlayan iTunes görsel gezinti visual browsing ve albüm kapağı gösterimi cover flow seçenekleri ile müzik dinlerken size görsellikte sunuyor. Aynı zamanda yine Apple tarafından üretilen taşınabilir müzik aygıtlarına iPod tam destek sağlayan iTunes iPod Touch ve iPhone işletim sistemlerinin gelişimi ile birlikte dizüstü bilgisayarınızda iPhone üzerinden internete girmek gibi ekstra yenilikler kazanmanıza yardımcı olmaya devam ediyor, itunesun en son sürümünü indirin. Ayrıca iPod, itunesun en son sürümünü indirin, iPod Touch, iPhone ve iPad üzerindeki müzikvideofotoğraf ve uygulamalarınızı da yönetebileceğiniz bu medya yöneticisi program ile yine bu aygıtlar üzerinde kullanılan işletim sistemi iOS güncelleme ve kurulum işlemlerini de kolaylıkla yapabiliyorsunuz.


Sahip olduğunuz arşiv içerisinde kolay ve itunesun en son sürümünü indirin arama yapabildiğiniz iTunes medya bilgileri konusunda da birçok seçenek ile şarkı hakkında sahip olabileceğiniz bilgilerin birçoğuna kolaylıkla ulaşabilme imkanı sağlıyor. Eğer bir iPod veya iPhone sahibiyseniz bilgisayarınızda veya MacBook'unuzda bulunması gereken en önemli programlardan biri iTunes diyebiliriz. Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır. Apple'ın iPhone, iPod, iPad ve Apple TV gibi ürünlerine müzik, video, uygulama gibi verileri yüklemek, yönetmek ve senkronize etmek için geliştirilen çok kapsamlı bir yazılım, itunesun en son sürümünü indirin. Müzik ve video arşivi yapıp yönetmek, en yeni şarkıları satın alarak kütüphanenize eklemek, Apple cihazları arasında senkronizasyon sağlamak gibi güçlü özelliklere donatılmış iTunes 'un Mac versiyonu. Windows Program Ses ve Video Programları Oynatıcılar Programları iTunes - Eğlence Uygulaması Müzik, Film, Podcast.


WINDOWS MAC. Yiğit Ekim Demir - 10 AY ÖNCE GÜNCELLENDİ. Yiğit Ekim Demir - 2 YIL ÖNCE GÜNCELLENDİ.




İPHONE KURTARMA MODU YAZILIM NASIL YÜKLENİR DFU MODE (İTUNES KABLO HATASI) #apple #iphone #itunes

, time: 19:54





iTunes İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir


itunesun en son sürümünü indirin

 · Microsoft Store'dan iTunes yüklemesinin en son sürümü yalnızca Windows 10'da mevcuttur. Bu nedenle, Windows / 8/7 kullanıyorsanız, iTunes'u Apple'ın web sitesinden edinmeniz gerekir. Neyse ki, iTunes'u indirmek ve kullanmak ücretsizdir. 1 Adım: Chrome, IE, Firefox ve daha fazlası gibi web tarayıcınızı blogger.comted Reading Time: 8 mins Windows 64 bit için iTunes’u indirin. Windows’un 32 bit sürümüne sahipseniz, programın 32 bit sürümünü indirin. Ancak, Windows’un 64 bit sürümünü kullanıyorsanız, 32 bit veya 64 bit sürümünü indirin. İTunes’un en son sürümünün veya 32  · iTunes (bit) İndir ESET Internet Security İndirin Karşınızda yeni iTunes. Önemli ölçüde basitleştirilmiş çaları, tamamen yeniden tasarlanmış Mağaza'sı ve iCloud özellikleri ile şimdiye kadarki en iyi iTunes'u çok beğeneceksiniz. Tamamen yeniden tasarlanmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder