17 Temmuz 2022 Pazar

Os x el capitan ücretsiz indir

Os x el capitan ücretsiz indir

os x el capitan ücretsiz indir

OS X El Capitan'ı indirmek isteyen tüm Mac kullanıcıları bunu Apple'dan ücretsiz olarak indirebileceği Mac App Store'dan yapmalıdır: El Capitan yükleyici yaklaşık 6GB boyutundadır. Yükleme tamamlandığında yükleyici otomatik olarak kendini başlatır ve OS X’i El Capitan’a güncelleme işlemi, ekrandaki talimatları izlemekten ibarettir  · Apple Mac OS X El Capitan işletim sistemi ni ücretsiz olarak indirmeye sundu. Mac OS X El Capitan işletim sisteminde yeni özellikleri ve performans artışı gibi önemli değişiklikler bulunuyor. Önemli değişiklikler ile kullanıcı deneyimini arttıran OS X El Captain bir önceki Yosemite sürümünden daha hızlı bir yapısı blogger.comted Reading Time: 2 mins  · Download OS X El Capitan - OS X El Capitan, the latest version of the Mac operating system, builds on the groundbreaking features and beautiful design introduced in OS X Yosemite, refining the 3,9/5(28)



Download El Capitan - Mac OS X



OS X El Capitan Bu güncellemenin güvenlik içeriği hakkında ayrıntılı bilgi için Apple Güvenlik Güncellemeleri makalesine bakın. Bu OS X güncellemesini nasıl edineceğinizi öğrenin. Diller العربية Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español Chile Español Colombia Español Español América Suomi Français עברית Hrvatski Magyar Bahasa Indonesia Italiano 日本語 한국어 Melayu Malaysia Nederlands Norsk Polski Português Brasileiro Português Română Pусский Slovenčina Svenska ไทย Türkçe Українська Tiếng Việt 简体中文 繁體中文. İndir - OS X El Capitan Bu güncelleme tüm OS X El Capitan kullanıcıları için önerilir. Bu güncellemede: Ebeveyn denetimleri etkinleştirilmiş hesaplarda ayarların kaydedilmesini engelleyen bir sorun giderildi. Hoparlörler, çok işlevli yazıcılar gibi bazı ağ aygıtlarının SMB paylaşım noktalarına erişimini engelleyen bir sorun giderildi. Kurumsal içerik: NetBoot sunucusuna bağlanırken başlatma süresi daha iyi hale getirildi. OS X v Active Directory kimlik doğrulamasının beklenenden daha uzun sürmesine neden olabilen bir sorun giderildi.


Tarihi Gönder: 18 Tem Dosya Büyüklüğü: 1,5 GB Sistem Gereksinimleri OS X El Capitan Czech, Bahasa Indonesia, Hebrew, Arabic, Українська, ไทย, Hungarian, Bulgarian, Greek, Croatian, Tiếng Os x el capitan ücretsiz indir, Romanian, British English, Turkish, Melayu Malaysiaos x el capitan ücretsiz indir, Slovak.




?A required download is missing?Solved!!

, time: 6:25





İndir - OS X El Capitan Birleştirilmiş Güncellemesi (TR)


os x el capitan ücretsiz indir

 · İndir! - blogger.com OS X El Capitan Çıktı! İndir! Apple, masaüstü işletim sisteminin en yeni sürümü olan OS X El Capitan, Mac kullanıcıları için ‪ ücretsiz güncelleme olarak dağıtımına başlandı. Temelinde OS X Yosemite ’nin özellikleri ve tasarımı bulunan El Capitan, pencere yönetimi konusundaki  · Disk görüntüsünü, ardından görüntünün blogger.com uzantılı yükleyiciyi açın. Bunu yaptığınızda [ Sürüm Adı] Yükle adlı bir uygulama yüklenir. İşletim sistemini yüklemeye başlamak için Uygulamalar klasörünüzdeki bu uygulamayı açın. macOS Sierra ile El Capitan, Yosemite, Mavericks, Mountain Lion veya Lion yükseltilebilir OS X El Capitan'ı indirmek isteyen tüm Mac kullanıcıları bunu Apple'dan ücretsiz olarak indirebileceği Mac App Store'dan yapmalıdır: El Capitan yükleyici yaklaşık 6GB boyutundadır. Yükleme tamamlandığında yükleyici otomatik olarak kendini başlatır ve OS X’i El Capitan’a güncelleme işlemi, ekrandaki talimatları izlemekten ibarettir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder