17 Temmuz 2022 Pazar

Pc için en iyi şehir kurma oyunları ücretsiz indir

Pc için en iyi şehir kurma oyunları ücretsiz indir

pc için en iyi şehir kurma oyunları ücretsiz indir

Windows Phone için Oyunlar; Popüler ücretsiz; Oyunlar; Bilgisayar; sonuçtan 1 - 90 gösteriliyor Minecraft Launcher. Wings of War: En Iyi Uçak Oyunları. Ücretsiz + Candy Crush Soda Saga. Ücretsiz + Homescapes. Ücretsiz + Craft Pocket 3D - Survival & Exploration Full Oyun İndir Ücretsiz yeni eski Bilgisayar PC Oyunları kategorisi altında bilgisayarlarınıza kurarak oynayın Oyun İndir, bir çok farklı oyun ücretsiz indirin tam FIFA World Cup Türkçe Yama İndir + Kurulum FIFA World Cup oyunu için oluşturulan % uyumlu bir yama paketidir. yılında yayınlanmış olan Candy Crush Saga, Windows 10 tablet ve PC'nize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunu. ÜCRETSİZ Zuma Deluxe Hızınızı büyük Zuma'nın esrarengiz tapınaklarında test edebileceğiniz, eğlenceli ve basit bir oyun olan popüler Zuma Deluxe oyunu geliştirilmiş grafikleri ve seçenekleri ile karşınızda. DENEME SÜRÜMÜ Papers, Please



Piyasadaki En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu



Şehir kurma oyunları, geçmişten günümüze her yaş kitlesinin severek oynadığı oyunlar arasında bulunuyor. Aksiyon oyunlarının aksine rahatlayıp günlük yaşantının stresinden uzaklaşabileceğiniz bu oyunları oynarken rahatlamanız da mümkün. Bu içeriğimizde sizler için en sevilen 10 adet şehir kurma oyununu bir araya getirdik. Banished, sizlere bir grup gezgin ile etraftaki kaynakları toplayarak kendinize sıfırdan yeni bir şehir oluşturabileceğiniz bir oyun. Avlanma, toplama tarzında meslekleri, halkınıza eşit olarak dağıtıp güzel bir düzen kurmanız gerekiyor. Mevsimler, yaşam koşulları vb. etkenler halkınızın sağlığını ve öfkesini etkileyebiliyor. Bu nedenle stratejik bir oynayış tarzı izlemeniz gerekiyor. Eğer sevimli ve rahatlatıcı oyun deneyimlerini seviyorsanız The Colonist sizler için çok güzel bir şehir kurma oyunu olacaktır.


Oyunda dünyadan kaçan ve yeni bir gezegen arayan bir grup sevimli robotu kontrol etmektesiniz. Kontrol ettiğiniz robotların tek amacı insan olmak. Yollar, altyapılar, çiftlikler, taşıma sistemleri kurarak şehrinizi geliştirmeniz gerekiyor. Oyunda fazla tehdit olmadığı için kafa dinlemelik oyun kategorilerine rahatlıkla girebilir. Factory Town, pc için en iyi şehir kurma oyunları ücretsiz indir, erken erişimde olmasına rağmen, içerisinde çok fazla detay barındıran bir oyun. Konvoy sistemleri ile kaynak toplayıp, kaynaklarınızı paraya çevirip, geliştikçe yeni teknolojileri açabilirsiniz.


Parmaklarınız ile bir şehir kurma oyunu oynadığınızı tam olarak hissedebileceğiniz çok tatlı bir oyun olan Pocket City, sizi oyun içerisinde herhangi bir satın alma işlemine itmez. Tamamen size kalmış. Ev, onu yarattığımız yerdir; fakat bu oyunda işler birazcık değişiyor. Oksijen yetersizliği, elektrik fırtınaları, toksik gaz sızıntıları bunlardan sadece birkaçı. Oyunda keşfedilecek bir sürü şey var. Gerçekçi bir şekilde kendi ada cennetinizi yönettiğiniz Tropico serisinin 6. İster kötü bir diktatör olabilirsiniz, ister harika bir yönetici olup halkınızın sevgisini kazanabilirsiniz. Seçimler ve sonuçları tamamen size bağlı.


Şirin kırmızı gezegen Mars üzerinde kendi şehir sistemlerinizi kurup, koloninizi gezegenin her yerine dağıtabilirsiniz. Dünyadaki son şehri yönettiğiniz Frostpunk, stratejik planlama yeteneklerinizin sınırlarını zorlayacak bir oyun. Bol bol kar ve zorluklar ile karşı karşıya kalıp, bir yandan halkınızı çeşitli kurallar koyarak yönetmeniz gerekiyor. Listemizin 1. sırasında yer alan Cities: Skylines, ekonomi, kent, altyapı, yol yönetimleri konusunda size sınırsız olanak sağlamakta. Giriş Yap. GİRİŞ YAP, pc için en iyi şehir kurma oyunları ücretsiz indir. Üyeliğiniz yoksa yeni üyelik oluşturun. Üye Ol. Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum. ÜYE OL. Üyeliğiniz varsa giriş yapın. Yorum gönder Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun. Yorumlarında adının ve profil resminin görülebilmesi için üye olman veya giriş yapman gerekiyor.


YORUMU GÖNDER. webtekno - Teknoloji Haberleri. Facebook'ta Takip Edin Twitter'da Takip Edin Youtube'ta Takip Edin Instagram'da Takip Edin Telegram'da Takip Edin. Anasayfa Oyun Piyasadaki En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu. Kendi Şehrinizin Belediye Başkanı Olabileceğiniz En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu. Kaan UMAY — 3 yıl önce. Aksiyon oyunlarının dışında biraz rahatlamak ve stresten uzaklaşmak isteyen okurlarımız için en sevilen şehir kurma oyunlarını derledik. Emoji İle Tepki Ver. En Güncel Haberler. TicWatch'ın Yeni Amiral Gemisi Akıllı Saati Ortaya Çıktı: Akıllı Abone Olmadığımız Bir O Kalmıştı: Volkswagen'e Göre Otonom Sürüş Gizemli Antik Mısır Heykellerinin Burunları Neden Kırık Olur? Seks Esnasında Yapılan Orgazm Taklidinin Temelinde Hangi Pc için en iyi şehir kurma oyunları ücretsiz indir Xiaomi'nin Tesla'ya Rakip Olacak Elektrikli Otomobilinin Tanıtım Gerçek Hayatınızı Terk Edip Sanal Bir Dünyada Yaşamak Nasıl Bir H Pasifik Okyanusunun Derinliklerinde Daha Önce Eşi Benzeri Görülme Uzayda Neler Oluyor?


Son pc için en iyi şehir kurma oyunları ücretsiz indir Ayda Yapılan 10 Önemli Uzay Keşfini ve Genetik Bilimciler, Dünyanın En Ölümcül Hastalıklarından Birini O Gerçek Olduğuna İnanamayacağınız, Dünya Üzerinde Yaşayan En Garip Bugün En Çok Okunanlar. İçerisinde Gökdelenlerin Olduğu Yeni PUBG Haritası Deston'u İncel Türkiye'deki Bazı Şehir İsimleri Aslında Nereden Geliyor? Stranger Things'teki Will'in Eşcinsel Olduğu Oyuncu Tarafından Do Benzine Bir İndirim Daha Geliyor! Tatilde Keyifli Saatler Geçirmenizi Sağlayacak 10 Mobil Oyun Tavs Galaksilerin Fotoğraflarını Çekebilen Uzay Teleskopları Neden Gez iPhone'lara Gelen Yeni Duvar Kağıdı Özelliğini Kullanmak İsteyenl Bir İngiliz Şirketin Türkiye'de Milyon Dolarlık Vurgun Yaptığ Kafamızı Yastığa Koyar Koymaz Belirip Beynimizde Kısa Devre Etkis




Sky Haven (%100 Full Save) Free Download!!!

, time: 4:33





En İyi 10 Şehir Kurma Oyunu - Oyun Modları İndir


pc için en iyi şehir kurma oyunları ücretsiz indir

Full Oyun İndir Ücretsiz yeni eski Bilgisayar PC Oyunları kategorisi altında bilgisayarlarınıza kurarak oynayın Oyun İndir, bir çok farklı oyun ücretsiz indirin tam FIFA World Cup Türkçe Yama İndir + Kurulum FIFA World Cup oyunu için oluşturulan % uyumlu bir yama paketidir. yılında yayınlanmış olan Windows Phone için Oyunlar; Popüler ücretsiz; Oyunlar; Bilgisayar; sonuçtan 1 - 90 gösteriliyor Minecraft Launcher. Wings of War: En Iyi Uçak Oyunları. Ücretsiz + Candy Crush Soda Saga. Ücretsiz + Homescapes. Ücretsiz + Craft Pocket 3D - Survival & Exploration Candy Crush Saga, Windows 10 tablet ve PC'nize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunu. ÜCRETSİZ Zuma Deluxe Hızınızı büyük Zuma'nın esrarengiz tapınaklarında test edebileceğiniz, eğlenceli ve basit bir oyun olan popüler Zuma Deluxe oyunu geliştirilmiş grafikleri ve seçenekleri ile karşınızda. DENEME SÜRÜMÜ Papers, Please

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder