17 Temmuz 2022 Pazar

Pokemon uranyum son sürümü indir

Pokemon uranyum son sürümü indir

pokemon uranyum son sürümü indir

Pokémon Go ile ilgisi yok, ancak serinin eski GameBoy oyunlarını değiştirilmiş bir biçimde Windows PC'ye getiriyor. Fan oyununun orijinal ile ortak noktası oyun ve küçük sanal canavarlardır. Ancak, ikincisi gerçek Pokémon değil, geliştiricilerin kendi yarattıklarıdır. Servis yolu: "Pokémon Uranium Version" hala elinizin altında Pokémon Uranium, ücretsiz indir. Pok&#;mon Uranium: Pokémon Uranyum, Pokémon serisine dayanan hayran yapımı bir oyundur. Oyunda, oyuncu Tandor bölgesinde gezinir ve çoğu hayran yapımı olan seyahatleri boyunca 'dan fazla Pokémon ile karşılaşır Pokemon Uranium için Windows - Uptodown’dan ücretsiz olarak indirin Windows / Oyunlar / RPG / Pokemon Uranium Pokemon Uranium URANIUM TEAM 7 k Tamamen yeni bir Pokémon oyunu Reklam En son versiyon 31 Oca Önceki versiyonlar Reklam



Pokemon bilgisayar versiyonu Pokemon Uranium Version indir



Pokémon Uranium kategori 2 TTGJailbreak tarafından geliştirilen bir Shareware yazılımdır. Geçen ay bizim istemci uygulama UpdateStar kullanıcılar tarafından güncelleştirmeleri kez kontrol. Şu pokemon uranyum son sürümü indir bilinmeyen Pokémon Uranium en son sürümüdür. O başlangıçta bizim veritabanı üzerinde Pokémon Uranium İçin bana bir daha gözden geçirme! Anasayfa Güncellemeleri Çeşitli Pokémon Uranium. Pokémon Uranium TTGJailbreak — Shareware. Açıklama Teknik Satın almak Düzenle, pokemon uranyum son sürümü indir. Pokémon Uranyum, Pokémon serisine dayanan hayran yapımı bir oyundur. Oyunda, oyuncu Tandor bölgesinde gezinir ve çoğu hayran yapımı olan seyahatleri boyunca 'dan fazla Pokémon ile karşılaşır. Hikaye, bölgede yolculuk eden genç bir kahramanı takip eder, toplam sekiz Pokémon spor salonu rozeti toplar ve sonunda Pokémon Şampiyonu olmak için Pokémon Ligi'ni yener. Kahramanı, yeni Pokémon Profesörü Bamb'o'dan seçtikleri bir Pokémon alır ve yola çıkar.


Oyuncunun annesi bir elektrik santralinde nükleer bir patlamadan sonra kaybolmuştur ve baba, üzüntüsüyle başa çıkmamak için kendini işine atarken pokemon uranyum son sürümü indir ve mesafeli kalır ve çocuğu teyzelerine bırakır. Oyun boyunca, oyuncuya etraflarında garip olaylar olduğu için şüphelenmesi için bir neden verilir ve bölge üzerinde ciddi bir şekilde ışınlanmış bir Pokémon belirir ve her şeyi yok etmeye hazırdır. N kullanıcıları UpdateStar Pokémon Uranium geçen ay yüklü vardı. Son güncellemeler. Daha fazla ». Yükleme henüz mevcut değil.


Lütfen ekleyin. Kalış güncel UpdateStar ile ücretsiz. Son Haberler. En popüler indirme. Asla UpdateStar ile Pokémon Uranium tekrar için bir güncelleştirme özledim. Ses ve Multimedya Iş İletişim Masaüstü Gelişme Eğitim Oyun ve Eğlence Grafik Uygulamaları Ev ve Hobi İnternet Güvenlik Sunucular Sistem Araçları Web Development Çeşitli. TimePunch 4. Fake Webcam 7. Webcam and Screen Recorder 8. SmartFTP GSA Email Spider 7. The best Chrome shortcuts in Chrome The best Windows cleaning tools in Thunderbird version Firefox update available.




How to Download and Play Pokémon Uranium on Android.

, time: 14:38





Pokémon Uranium - Download


pokemon uranyum son sürümü indir

 · Pokemon Uranium için geri almaya ihtiyacınız varsa Uptodown’da uygulamanın sürüm geçmişine bakın. Uptodown’da bu uygulama için indirilebilecek tüm dosya sürümlerini bulabilirsiniz. Windows için Pokemon Uranium geri almalarını indirin. Uptodown’da dağıtılan herhangi bir Pokemon Uranium sürümü tamamen virüssüzdür ve ücretsiz olarak indirilebilir Pokemon Uranium İndir - Bilgisayar İçin Pokemon Yakalama Oyunu - İndirici İndirici > Windows > Oyun > Aksiyon Pokemon Uranium Editör Puanı Lisans Ücretsiz Kategori Aksiyon Boyut Diller İngilizce İşletim Sistemi Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows / Windows 10 İndirilme 8, Geliştirici Uranium Team Sponsorlu The new Official Home for the popular Pokemon Fan game Pokemon Uranium, complete with Forum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder