17 Temmuz 2022 Pazar

Quicktime oynatıcı indir windows 10

Quicktime oynatıcı indir windows 10

Quicktime oynatıcı indir windows 10

Winamp Ücretsiz | MB | Türkçe. MP3 player programları içinde en çok tanınan ve kullanılan Winamp programının yeni ve full sürümü. Winamp ile hem müzik dinleyebilir hem de video izleyebilirsiniz. Winamp yeni sürümü ile birlikte Bento adında y VLC Media Player Ücretsiz | MB | Türkçe  · QuickTime / İndir QuickTime Apple 2 M MOV dosyaları için Apple Medya Oynatıcısı Reklam İndir MB Ücretsiz Apple tarafından geliştirilen çoklu medya oynatıcısı QuickTime olarak adlandırılmaktadır ve MOV ve QT dosyaları oynatmak istediğinizde ihtiyacınız olan uygulamadır. Özellik içeriği bu formatı temel alan Daha fazlası4/5(2)  · QuickTime 2 kullanıcı ⤓ İndir Lisans ÜCRETSİZ TOPLAM İNDİRME , DOSYA BOYUTU MB EDİTÖR PUANI Üretici Apple Kaliteli görüntülere sahip film fragmanları, tanıtım videoları izleyebileceğiniz, MOV ve QT dosya formatları için özel olarak Apple tarafından geliştirilen medya oynatıcı QuickTime Player en son sürümü ile karşınızda.5/5(2)



Windows 10 için QuickTime'ı indirin | Windows Haberleri



QuickTime for WindowsApple tarafından tasarlanmış ve neredeyse tüm medya ortamları işlemeyi sağlayan ücretsiz çoklu ortam teknolojisidir. Görüntü, ses, video, animasyon dosyaları görüntülemek için en iyi yardımcınız olabilir. QuickTime, Windows ve Mac OS X sistemler için tasarlanmıştır, Quicktime oynatıcı indir windows 10. Medya dosyaları açmak ve oynatmak için farklı farklı programlar yüklemekten kurtarmaktadır. Tabi ki desteklediği dosya biçimleri sınırlıdır. Sınırlı olması da çok az dosya formatını destekliyor anlamına da gelmez. Popüler görüntü, ses, video ve animasyon dosyaları desteklemektedir. Bu da sizin işinize yarayacaktır. Sadece medya dosyalarını oynatmaktan ziyade ortam dosyaları üretmek, piyasaya sürmek için de profesyonel özelliklere sahiptir. Medya Quicktime oynatıcı indir windows 10 içe ve dışa aktarma, oluşturulan çoklu ortam dosyaları dağıtılabilecek hale getirmek, montaj, sıkıştırma ve ortam dosyalarını oynatmak için kullanılabilecek harika bir yazılım diyebiliriz.


Apple QuickTime ile medya dosyaları oynatma, film kaydı yapma, ses kaydı yapma, ekran videosu kaydetme, filmlerinizi düzenleme, filmlerden istenilmeyen kısımları kaldırma ve daha bir çok işlem yapmanızı sağlamaktadır. Üretici: Apple. July 17, İletişim Gizlilik Soru Cevap. İlk Yorumu Siz Yapın. Adınız Soyadınız Email Website. Yorumunuzu buraya yazın: Yorumu Gönder.




How To Download And Install QuickTime Player

, time: 3:19





QuickTime İndir (Windows) | blogger.com


Quicktime oynatıcı indir windows 10

 · QuickTime İndir Mac OS için QuickTime Player ESET Internet Security İndirin QuickTime çeşitli biçimlerdeki sayısal görüntü, ses, yazı, animasyon, müzik, resim dosyalarını işleyen, Apple Computer tarafından geliştirilen bir çoklu ortam teknolojisidir. Genel sanının aksine QuickTime sade bir oynatıcı olmaktan öte, bir çokluortam mimarisidir Windows için QuickTime sürümünü indirme İndir Önemli: Windows için QuickTime 7 artık Apple tarafından desteklenmemektedir. Windows'un 'dan bu yana piyasaya sürülen yeni sürümleri, QuickTime 7'nin kullanıma sunduğu H Windows 3'umuz için en iyi 10 OCR Böylece, QuickTime'ı indirmek istiyorsanız, mevcut en son sürüm, Apple web sitesinde bulabileceğimiz sürümdür. Windows 7 ile uyumlu bir sürüm. Ancak bu sürümde önceki paragrafta bahsettiğim güvenlik açığı var, bu yüzden bilgisayarımızı tehlikeye atmak için onu kurmanın bir anlamı yok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder