17 Temmuz 2022 Pazar

Sim ağı kilit açma pin yazılımı ücretsiz indir

Sim ağı kilit açma pin yazılımı ücretsiz indir

sim ağı kilit açma pin yazılımı ücretsiz indir

 · Adım Samsung telefonuna "sim network unlock pin" yazılım aracını indirip kurun. 2. Adım Kilit açma cihazını açın ve Samsung telefonu bir USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. 3. Adım IMEI'yi, operatörünüzü ve cep telefonunuzun satın alındığı ülkeyi ekleyin, ardından "kilidini aç" ı tıklayın, e-postanızda bir kilit açma kodu alacaksınız. blogger.comted Reading Time: 5 mins kez izlendi. MOTOROLA Edge'de Ağ Kilitli SIM Kartın Kilidini Açma  · Samsung SiM Ağı Pin Kilidi, ülkemize yurt dışından ucuz diye getirilen telefonlarda çok sık görünen bu sorunun 3 basit çözümünü anlatacağız. Yurt dışından bir akıllı telefon satın aldığınızda, cihaz genellikle taşıyıcı ağına kilitlenir. Bu, telefonun başka bir şebekeyle uyumlu olsa bile telefonu aldığınız taşıyıcıyla çalışabileceği anlamına gelir



Sim kilidini - en iyi xnumx android sim kilidini APK



Yazar: Noah Miller Ocak 13, Akıllı telefonunuzun ekranında SIM şebeke PIN kodunun engellendiğini belirten bir mesaj gördüğünüzde, bu, SIM şebekesinin kilidini açma PIN sorunuyla karşılaştığınız anlamına gelir. Gibi operatörlerden satın almayı tercih ediyor. İnsanların normalde 2 yıl veya daha uzun süreli iletişim için hizmetleriyle kullanabilmeleri için telefonu kilitliyorlar. Telefonu farklı bir ağ ile kullanmak için, sim ağı kilit açma pin yazılımı ücretsiz indir, uygun bir SIM ağı kilit açma kodunu girmeniz gerekir. Servis sağlayıcınızdan size bir kilit açma kodu vermesini veya bir tane ödemesini isteyebilirsiniz. Şebeke kilit açma kodu birkaç kez yanlış girilmişse, hata mesajı açılır. Bu eğitici yazıda, bu sorunu hızla nasıl çözeceğinizi anlatacağız. Belirtildiği gibi, bir SIM ağ kilidi açma Pimi, taşıyıcı kilidini kaldırabilir ve istediğiniz gibi herhangi bir taşıyıcı sağlayıcı kullanmanızı sağlar.


Ağ taşıyıcıları, müşterilerin sağlayıcıları değiştirmesini önlemek için NCK veya SPCK kilitlerine güveniyor. Bu nedenle, ağı diğerlerinden daha pahalı olmasına rağmen kullanmaya devam etmeniz gerekir. SIM şebekesinin kilidini açma PIN sorunuyla karşılaştığınızda, aşağıdaki çözümler hızlı bir şekilde çözmenize yardımcı olabilir. Adım : PC'nizde yüklü olan Android SIM Unlock yazılımını edinin. Sonra kilitli telefonunuzu bir USB kablosuyla bilgisayara sim ağı kilit açma pin yazılımı ücretsiz indir. Programı başlatın ve telefonunuzu algılamasını bekleyin. Adım : Ardından, SIM ağı kilit açma pimini düzeltmeye başlamak için yazılımdaki "Kilidi Aç" düğmesine tıklayın. Bazen insanların elinde bir bilgisayar yoktur.


SIM şebekesi kilit açma pimini düzeltmek mümkün mü? Evet, deneyebilirsiniz GalaxSIM uygulaması. PC olmadan hata mesajından kurtulmanın basit bir yoludur. Adım : Telefonunun kilidini aç ve Wi-Fi ağınıza bağlayın. Google Play Store'unuza gidin, GalaxSIM Unlock uygulamasını arayın ve yükleyin. Adım : Uygulamayı uygulama tepsinizden çalıştırın, ana arayüzde tek bir düğme "Kilidi Aç" alacaksınız. Adım : Telefonunuzun kilidini açmaya hazırsanız, işlemi hemen başlatmak için düğmeye dokunun. İşlemi bitirmek birkaç saniye sürebilir. Adım : Uygulamanın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için telefonunuzu kapatın, orijinal SIM kartı çıkarın ve farklı bir şebeke servisinden başka bir kart kullanın. Telefonunuz SIM'i algılarsa, tebrikler! Bu hatayı düzeltmek üzeresiniz. SIM şebekesinin kilidini açmanın bir başka yolu da, Yetki Kilidi Aç gibi bir çevrimiçi hizmetleri denemektir. Adım : Tarayıcınızdaki üçüncü taraf kilit açma servisine erişin, sonra formu telefon modeli, operatör ve daha fazlası gibi bilgilerinizle doldurun.


Adım : Kilit açma düğmesine veya benzer bir şeye tıkladığınızda telefonunuzdaki kilit açma pimini alırsınız. Adım : SIM ağ kilidini açma PIN sorununu gidermek ve hata mesajından kurtulmak için kodu girin. Artık istediğiniz herhangi bir şebeke servisini kullanabilirsiniz. Çevrimiçi kilit açma kodunu almaya çalıştığınızda, saygın bir hizmet aramanız daha iyi olur. Bilgilerinizi güvenilmez bir hizmete koymak birçok soruna ve hatta felakete neden olur. Yukarıda bahsedildiği gibi, SIM şebekesi kilit açma pimi jeneratörü akıllı telefonların kilidini açmak için popüler bir yoldur. Bu bölümde, 3 en iyi kilit açma kodu üreteci uygulamalarını tanımlayıp paylaşacağız. Telefon modelinize göre kilit açma kodu oluşturun, IMEI numarası ve daha fazlası.


SIM Ağı Kilit Açma PIN'i aslında ağınızın kilidini açmak için kilit açma kodudur, SIM Kart Pimi ise SIM kilidini kaldıran ve SIM kartı tekrar kullanılabilir hale getiren girilen koddur. Telefonun kilidini açmak için, telefonu yalnızca orijinaline değil, başka herhangi bir operatöre bağlayabilirsiniz. Cep telefonunuzu, şu anda bulunduğunuz ağ dışındaki bir ağdan SIM kart ile açın. Telefonu kullanabiliyorsanız, telefonunuzun kilitli olmadığından emin olabilirsiniz. Telefonunuz "Yanlış SIM" veya "Yanlış SIM" veya "Yalnızca acil aramalar" vb. Şeklinde bir hata mesajı görüntülerse, telefonunuz büyük olasılıkla kilitlenmiştir. Bu yazıda, SIM şebekesinin kilit açma PIN kodunu nasıl düzelteceğimizden bahsettik.


Telefonunuzun kilidini açmayı ve birkaç kez yanlış açma kodunu girmeyi deneyin. Sonuç olarak, yalnızca hata iletisini alırsınız. Yukarıda bu sorunu çözmek için çeşitli yollar paylaştı. Durumunuza göre uygun bir tane seçebilir ve telefonunuzun kilidini açmak ve şebeke servisinizi değiştirmek için adım adım kılavuzlarımızı takip edebilirsiniz. Ayrıca, 3 verimli kilit açma pimi jeneratörlerini paylaştık. Şimdi, akıllı telefonunuzda ne istediğinizi basitçe yapabilirsiniz. iOS Araçları iPhone Veri Kurtarma. iOS Sistem Kurtarma. iOS Veri Yedekleme ve Geri Yükleme. iOS Ekran Kaydedici, sim ağı kilit açma pin yazılımı ücretsiz indir. iPhone Aktarımı. iPhone Silgi. WhatsApp Aktarımı. iOS Kilit Açıcı. Ücretsiz HEIC Converter. Android Data Recovery. Bozuk Android Veri Ekstraksiyonu. Android Veri Sim ağı kilit açma pin yazılımı ücretsiz indir ve Geri Yükleme. Telefon Transferi. Veri Kurtarma. Blu-ray Player. Mac Temizleyici. DVD Creator. PDF Converter Ultimate.


Windows Şifre Sıfırlama. Video Dönüştürücü Ultimate. Video Editor. Ekran kaydedicisi. PPT Video Dönüştürücü. Slayt makinesi. Ücretsiz Video Dönüştürücü. Bedava Ekran Kaydedici. Ücretsiz Video Kompresörü. Ücretsiz PDF Kompresör. Ücretsiz ses dönüştürücü. Ücretsiz Ses Kaydedici. Bedava Video Joiner. Ücretsiz Görüntü Kompresörü. Ücretsiz Arka Plan Silgisi. Ücretsiz Görüntü Büyütücü. Ücretsiz Filigran Kaldırıcı. iPhone Ekran Kilidi. Yapboz Oyunu Küp. iOS Araçları iPhone Veri Kurtarma iPhone Veri Kurtarma. iOS Sistem Kurtarma iOS Sistem Kurtarma. iOS Veri Yedekleme ve Geri Yükleme iOS Veri Yedekleme ve Geri Yükleme. iPhone Aktarımı iPhone Aktarımı. iPhone Silgi iPhone Silgi. WhatsApp Aktarımı WhatsApp Aktarımı. iOS Kilit Açıcı iOS Kilit Açıcı. Ücretsiz HEIC Converter Ücretsiz HEIC Converter. Android Data Recovery Android Data Recovery.


Android Veri Yedekleme ve Geri Yükleme Android Veri Yedekleme ve Geri Yükleme. Veri Kurtarma Veri Kurtarma.




Samsung avrupa simlock kaldırma.

, time: 4:29





[Çözüldü] Samsung Galaxy için Ücretsiz SIM Ağ Kilidi Pimi


sim ağı kilit açma pin yazılımı ücretsiz indir

kez izlendi. MOTOROLA Edge'de Ağ Kilitli SIM Kartın Kilidini Açma  · Ücretsiz indirme ve SIM ağ kilidini açma PIN üretmek. 2. En son telefon modelleri için sık sık güncellemeleri serbest bırakın. 3. Telefon modelinize göre kilit açma kodu oluşturun, IMEI numarası ve daha fazlası. 4. Nokia, Moto, Samsung, LG ve diğer büyük üreticiler gibi akıllı telefonları destekleyin. 5. Windows 10 / 8 / / 7 ile blogger.comted Reading Time: 10 mins iPhone’unuz varsa Ayarlar > Telefon > SIM PIN seçeneğine gidin. iPad’iniz varsa Ayarlar > Hücresel Veri > SIM PIN seçeneğine gidin. SIM PIN’inizi açın veya kapatın. İstenirse, SIM PIN’inizi girin. Daha önce hiç kullanmadıysanız, operatörünüzün verdiği saptanmış SIM PIN’i girin. Saptanmış SIM PIN’i bilmiyorsanız tahmin etmeye çalışmayın. Operatörünüzün müşteri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder