17 Temmuz 2022 Pazar

Wifi erişim noktası ücretsiz indir

Wifi erişim noktası ücretsiz indir

wifi erişim noktası ücretsiz indir

ücretsiz wifi bağlantı noktası bulma indir android (APK) 15 MB Dil lisans: Ücretsiz ücretsiz Wi-Fi bağlantı noktalarını sizin için bulup internete ücretsiz bağlanmanızı sağlıyor. (blogger.com - LinkSure Türkiye)! Tek bir tıkla paylaşılan WiFi noktaları bulun ve bağlanın. Kolay ve güvenli. WIFI MASTER DENEYİMİ  · ESET Internet Security İndirin WiFi Analyzer, kablosuz bağlantı sorunlarını belirleyerek, yönlendirici ya da erişim noktası için en iyi kanalı veya yeri bulmanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Çevrenizde, bağlantınızla karışabilecek tüm ağları görün. Yönlendirici/erişim noktasının (üretici, güvenlik, türü gibi) detaylı bilgilerini bulun  · Ücretsiz WiFi hotspot etrafında ücretsiz internet WiFi hotspot arama yapın, bir tıklama WiFi hotspot'a bağlanın, wifi şifresini bilmeden. Wi-Fi bağlantısı güvenli ve hızlı olacaktır: "WiFi Şifre", sunucumuzda saklanan WiFi şifresini ve diğer kullanıcılar tarafından paylaşılan WiFi şifresini aramanıza yardımcı olur.7,4/10(6)



Skype WiFi İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir



Bilgisayarınızı sanal bir WiFi yönlendiricisine dönüştürmenin birçok farklı yolu vardır; bu nedenle, bunu yapmak için yollar arıyorsanız, hepsine kapsamlı bir göz atalım ve hangisinin sizin için en uygun olduğuna karar verelim. Bilgisayarınızı bir WiFi yönlendiricisine dönüştürecek bir üçüncü taraf yazılımı bolluğu olsa da, PC'nizde isteğe bağlı olarak bir WiFi etkin noktası oluşturabilir ya da komut satırından ya da Windows GUI'ye sadece birkaç seçenek tıklayarak. Bugün, tüm bu yöntemlere göz atacağız, wifi erişim noktası ücretsiz indir, bu nedenle şu anda mevcut olan Windows için en iyi 7 WiFi Hotspot yazılımını kontrol ederek başlayalım:. Connectify Hotspot, PC'nizi bir WiFi etkin alanına dönüştüren en iyi bilinen ve en popüler yazılımdır. Program, birçok kişi için yeterince iyi olan ücretsiz bir avatarla sunulmaktadır, ancak daha kapsamlı bir özellik için, ücretli iki sürümden birini seçmeniz gerekir: Pro veya Max, wifi erişim noktası ücretsiz indir.


Ücretsiz ve ücretli sürümler arasındaki ana fark, ücretsiz sürümün kullanıcıların yalnızca Ethernet ve WiFi ağlarından interneti paylaşmalarına izin vermesidir; ücretli sürümler de hücresel verileri paylaşma olanağı sağlar. Gerçek zamanlı ağ kullanımı izlemeyazılımın tüm sürümlerinde ortak olan bir başka özelliktir ve bu nedenle bağlı istemciler için reklam engelleme özelliği de vardır. Bununla birlikte, ücretsiz sürümde alamadığınız, her biri yıllık Şirket ayrıca, bir köprüleme modu, WiFi tekrarlayıcı modu ve tümü için özel bir DHCP kontrolleri gibi daha fazla zil ve ıslık içeren bir 'Max' sürümü de sunuyor.


Connectify gibi, wifi erişim noktası ücretsiz indir, mHotspot da bilgisayarınızı sanal bir WiFi yönlendiricisine dönüştüren bir Windows programıdır, ancak daha iyi bilinen meslektaşı aksine, premium sürümleri olmayan tamamen ücretsiz bir yazılımdırbu sayede tüm özelliklerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. mHotspot, kullanıcıların dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler, PDA'lar ve diğer PC'ler dahil olmak üzere platformlardaki çoklu cihazlarla LAN, Ethernet, hücresel ve WiFi bağlantılarını paylaşmalarını sağlar. Bu, kategorisindeki en zengin özelliklere sahip ücretsiz yazılımlardan biridir ve Windows 7, 8 ve 10'da resmi olarak bulunmaktadır. WiFi aralığını genişletmek için tekrarlayıcı görevi de yapabilen bu yazılım tarafından oluşturulan bir etkin noktaya 10 adede kadar cihaz bağlayabilirsiniz. Güvenlik açısından, mHotspot WiFi sıcak noktanızı WPA2 PSK şifre güvenliği ile korur.


HostedNetworkStarter, bilgisayarınızı bir WiFi bağlantı noktasına dönüştürmek için kullanabileceğiniz başka bir yazılımdır. Bu listede daha önce belirtilen iki programa benzer şekilde çalışan, PC'nizin kablosuz ağ bağdaştırıcısının yardımıyla bir WiFi etkin noktası oluşturduğu ve WiFi desteği olan herhangi bir cihazın ağa erişmesine izin verdiği sürece, küçük ve küçük bir yardımcı programdır. bilgisayarınızda bulunan İnternet bağlantısı. Windows 7 ile 10 hem 32 hem de 64 bit sürümleri destekler, ancak bu Windows sürümlerinde WiFi Barındırılan Ağ özelliğini desteklemediği için Windows Vista veya XP ile çalışmaz. Programın en güzel yanlarından biri, programı çalıştırmak için programı bilgisayarınıza yüklemenize gerek olmamasıdır. Sadece zip dosyasını indirebilir, açabilir ve yürütülebilir dosyayı yarasadan çalıştırabilirsiniz. Uzman kullanıcılar, yazılımın işlevselliğini geliştirmek için komut satırı parametrelerini de kullanabilir.


MaryFi, Windows PC'nizi sanal bir yönlendiriciye dönüştürebilen başka bir özgür yazılımdır. Ethernet, WiFi ve cep telefonu dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, her türlü internet bağlantısını nasıl desteklediği göz önüne alındığında, Connectify'ın ücretsiz sürümünden çok daha fazla özellik içerir. Listedeki diğer programlarda olduğu gibi, MaryFi tarafından oluşturulan bağlantılara çok çeşitli cihazlar bağlanabilir, böylece telefonunuz, tabletiniz, müzik çalarınız, oyun konsolu veya diğer telefonunuz için WiFi bağlantısı kurmayı isteyip istemediğinize bakabilirsiniz, wifi erişim noktası ücretsiz indir. dizüstü bilgisayarlar ve masaüstleri, MaryFi's sizi korudu. Program gizlilik ve güvenlik için şifre korumalı WPA2 Şifreleme kullanır. Burada hatırlanması gereken bir şey, yazılımın yalnızca Windows 7 ile değil, yalnızca Windows 7, 8 ve 8.


Virtual Router Plus, Chris Pietschmann'ın şu anda Codeplex'te barındırılan Sanal Yönlendirici projesine dayananancak sitedeki diğer tüm açık kaynaklı projelerde olduğu gibi GitHub'a geçecek olan ücretsiz ve açık kaynaklı bir WiFi erişim noktası programıdır. bu yıl. Program C ile yazılmıştır ve yalnızca Windows 7, Windows 8, Windows Server R2 ve Windows Server 'de resmi olarak mevcuttur, ancak yazılımla harcadığımız süre boyunca Windows 10 dizüstü bilgisayarda iyi çalışıyormuş gibi görünmektedir. HostedNetworkStarter gibi, bu da bilgisayarınızda çalışmak için bir kurulum gerektirmezböylece sıkıştırılmış dosyayı açabilir ve başlamak için. exe dosyasını çalıştırabilirsiniz. Programda herhangi bir reklam yoktur ve kullanıcıların web etkinliğini izlemez. Gizlilik ve güvenlik için WPA2 şifrelemesini kullanır.


Ostoto, Windows PC'nizi birden fazla aygıt için bir WiFi erişim noktasına dönüştürmek üzere ücretsiz bir WiFi bağlantı noktası yazılımı edinmek istiyorsanız mükemmel bir seçimdir, wifi erişim noktası ücretsiz indir. Listemizdeki diğer ücretsiz programlarda olduğu gibi, bu yardımcı program ile hangi tür internet bağlantılarının bir etkin noktaya dönüştürülebileceği konusunda herhangi bir kısıtlama yokturbu sayede WiFi, LAN, Ethernet veya mobil geniş bant bağlantınızı potansiyel olarak Bu program ile WiFi bağlantı noktası. Ayrıca dikkat edilmesi gereken, listedeki diğer yazılımlardan birkaçının aksine, bu sürümün XP'den beri tüm Windows sürümleriyle resmen uyumlu olması, yani Windows 10, 8. Şimdiye dek, fikrin var. Connectify'ın dışında, bugün listemizdeki diğer tüm programlar hiçbir özellik kısıtlaması olmadan kullanmakta tamamen ücretsizdir ve wifi erişim noktası ücretsiz indir özel yazılım da istisna değildir.


Kullanıcıların bu listedeki diğer programlara benzer bir internet erişim noktası kurmalarına izin verir, ancak kullanıcılarına diğerlerinin hiçbirisinin sunmadığı ilginç birkaç seçenek sunar. Aslındabelirli web sitelerine veya protokollere erişimi kısıtlamak üzere yapılandırılabilen yerleşik bir güvenlik duvarıyla birlikte gelir. Herhangi bir WiFi yazılımında olduğu gibi, MyPublicWiFi de gizlilik ve güvenlik için WPA2 Şifrelemesi kullanır, ancak ağı kurarsanız, bağlı istemcilerin IP adreslerini, cihaz adlarını ve MAC adreslerini görüntüleyebilirsiniz. Listedeki diğer programların aksine, MyPublicWiFi, Windows 7, 8, 8. Üçüncü taraf yazılımı, bilgisayarınızdan WiFi erişim noktası oluşturma işini gerçekten kolay bir teklif haline getirebilirken, benim gibi birçok kullanıcı bilgisayarlarını mümkün olduğu kadar ek yazılımdan kurtarmaya çalışmaktadır. Bu kategoriye aitseniz, üçüncü taraf yazılımlara başvurmak zorunda kalmadan Windows bilgisayarlarınızda WiFi bağlantı noktası kurabileceğiniz yerel yöntemlerden bazılarıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz.


Windows 10, bir kaç kolay tıklamayla bunu yapmanıza wifi erişim noktası ücretsiz indir vererek WiFi erişim noktası kurma sıkıntısını çeker. Eminim çoğunuz bunun nasıl yapılacağını zaten biliyorsunuzdur, ama yapmayanlar için yapmanız gerekenler:. Not: Bu özellik yalnızca Windows 10 Yıldönümü Güncelleştirmesi'nde kullanıma sunuldu, bu nedenle wifi erişim noktası ücretsiz indir sisteminin önceki sürümlerinde kullanılamıyor. Bunu Sürüm Build Aslında, Windows PC'nizin WiFi etkin noktasını etkinleştirmek için komut istemini de kullanabilirsiniz. Bu, teoride, 7'den itibaren tüm Windows sürümlerinde çalışacak olsa da, bazılarınız benim gibi beklenmedik bir bariyere rastlayabiliyor. Bu modu kullanmak için, bilgisayarınızdaki WiFi adaptörünün, son zamanlarda HP dizüstü bilgisayarlarının çoğunun görünmediği şekilde 'Hosted Network' adlı bir özelliği desteklemesi gerekir. Ancak meslektaşımın bir Lenovo dizüstü bilgisayarını kontrol ettim ve her şey bilgisayarında yüzmeye çalıştı.


Dışarıdaki her bilgisayar bu yöntemi desteklemediğinden, öncelikle cihazımızın yapmaya çalıştığımız şeyle uyumlu olup olmadığını kontrol etmemiz gerekir. Çıktı benim çalışma dizüstü bilgisayarımda Windows 10'da HP olan barındırılan ağları desteklemiyor gibi görünüyor. Bu kadar. Bilgisayarınızda başarıyla barındırılan bir ağı yarattınız, böylece tüm pratik amaçlar için onu bir Wifi erişim noktası ücretsiz indir yönlendiricisine dönüştürdünüz. Etkin noktayı durdurmak veya devre dışı bırakmak istiyorsanız, aşağıdaki komutu kullanmanız yeterlidir:. Bu, düzenli olarak kullanmamanız gereken bir defalık bir deney ise, sonraki birkaç adımı atlayabilirsiniz, ancak PC'nizin internet bağlantısını düzenli wifi erişim noktası ücretsiz indir diğer cihazlarla paylaşmak istiyorsanız, toplu iş dosyası olarak bilinenler - PC'nizdeki tekrarlayan görevleri otomatikleştiren basit bir program.


echo off CLS :MENU ECHO. ECHO Press 1 To Set WiFi Sharing Attributes ECHO Press 2 To Start WiFi Sharing ECHO Press 3 To Stop WiFi Sharing ECHO Press 4 To Exit ECHO. Bana gelince, sırasıyla 'DontStealMyWifi ve' idontneednopassword 'ü seçtim. İstediğiniz SSID ve şifreyi seçtikten sonrametin dosyasını varsayılan. txt uzantısı yerine. bat uzantısıyla kaydedin. Dosya uzantısını değiştirmenin tehlikeleri hakkında bir uyarı alabilirsiniz, ancak bunu dikkate almayın ve yine de devam edin. Bu kadar! Bir toplu iş dosyasını başarıyla oluşturdunuz.


Çalıştırmak size aşağıdaki sonucu verecektir. İşte millet! Bilgisayarınız şimdi bir WiFi wifi erişim noktası ücretsiz indir olarak çalışıyor ve diğer cihazların internete bağlanması için bir erişim noktası. Bir Android akıllı telefonu kablosuz bir yönlendiriciye dönüştürmek, kelimenin tam anlamıyla çoğu aygıtta yaklaşık dokunma alırken, wifi erişim noktası ücretsiz indir, Windows PC'nizde de aynısını yapmak kuşkusuz biraz daha fazla çalışır, ancak bunu yapabilmek için bir teknoloji uzmanı olmak zorunda değilsiniz. Bunu başar, wifi erişim noktası ücretsiz indir. Dizüstü bilgisayarınızın internet bağlantısını telefonunuz, tabletiniz veya diğer cihazlarınızla paylaşma ihtiyacı duyduysanız, şimdi tam olarak nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Öyleyse devam et ve bu yöntemlere bir şans ver ve bize işlerin nasıl yürüdüğünü anlat Deneyimlerinizi duymak için sabırsızlanıyoruz. Tavsiye, Ana reklâm alternatif duyurular uygulamaların en iyi galeri iş havalı araçlar.


Editörün Seçimi. İşe Alma ve İşe Alma Arasındaki Fark. Olan ve Var Olma Arasındaki Fark. Borçlar ve Senetler Notu Arasındaki Fark. Toggle navigation. reklâm alternatif duyurular uygulamaların. Popüler Mesajlar. biyolojik farklılıklar Bitki Hücresi ve Hayvan Hücresi Arasındaki Fark July 16, arasındaki fark Enflasyon ve Deflasyon Arasındaki Fark July 16, seyyar Pokemon Go Herhangi Bir Ülkedeki Play Store'dan Nasıl Yüklenir July 16, Instagram'da Nasıl İnsan Bulunur? İletim, Taşınım ve Radyasyon Arasındaki Fark. Hipdf: PDF'leri Yönetmek için Hepsi Bir Arada Araç. Popüler Kategoriler reklâm alternatif duyurular uygulamaların en iyi galeri iş havalı araçlar dev arasındaki fark diy.




Turn Your Windows PC into a Wireless Access Point / Repeater [FREE DOWNLOAD]

, time: 1:40





One moment, please


wifi erişim noktası ücretsiz indir

 · ESET Internet Security İndirin Kablosuz Ağ (WiFi) Denetleyicisi TekWiFi, çevrenizdeki WiFi (kablosuz) ağlara bağlanmanızı ya da kablosuz bağlantı noktasındaki sorunları görüntülemenizi sağlayan, kurulum gerektirmeyen ve ücretsiz bir programdır. Yeni Eklenenler/Düzenlenenler Ağ Araçları kategorisi Steganos Online Shield VPN PRTG Network  · Skype WiFi İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir WINDOWS Skype WiFi ⤓ İndir Lisans ÜCRETSİZ TOPLAM İNDİRME 3, DOSYA BOYUTU MB EDİTÖR PUANI Üretici Microsoft SkypeWiFi uygulaması dünya çapındaki 1 milyonun üzerinde WiFi erişim noktası üzerinden Skype servisine erişme imkanı sunar  · Bu eşsiz ücretsiz araç, Windows 10 dahil olmak üzere tüm Windows sürümleriyle uyumludur. 5. mHotspot mHotspot, Windows 7, 8 ve 10 dizüstü bilgisayarınızı sanal bir wifi yönlendiricisine dönüştüren ve güvenli bir kablosuz erişim noktası oluşturan tamamen ücretsiz bir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder