17 Temmuz 2022 Pazar

Pc için en iyi youtube indirme programı

Pc için en iyi youtube indirme programı

pc için en iyi youtube indirme programı

 · Programın adı: Ummy Video Downloader Öncelikle programı indirmek için yazının sonunda bulunan linki kullanabilirsiniz. Bu link sizi programın orijinal web sitesine yönlendirecektir. Dosya boyutu 50 MB’dır. İlgili Kurulum dosyası indikten sonra çalıştırın. İlk ekranda sözleşmeyi kabul etmenizi isteyecek, Accept’e tıklayın YouTube. ‪Google LLC‬. Eğlence. See what the world is watching -- from the hottest music videos to what’s popular in gaming, fitness, movies, shows, news, learning and more. Subscribe to channels you love, browse personal recommendations, and enjoy the largest library of 4K content. Ebeveyn Gözetimi Önerilir. Ebeveyn Gözetimi Önerilir PCs ve cihazlar. Xbox alın; En çok puan alanlar; En popüler; Yeni ve popüler; Popüler ücretsiz; Popüler ücretli; Fırsatlar; Daha fazla. Bölümler. Uygulamalar; Indir YouTube Video & MP3 müzik için VidTuber. Ücretsiz + WPS Office - Free Office Suite



YouTube Al - Microsoft Store tr-TR



Bilgisayarlaımızdan müzik dinlemek veya bir şeyler izlemek keyifli vakit geçirmemize olanak sağlıyor, pc için en iyi youtube indirme programı. Ancak ne yazık ki internet erişimiizin olmadığı durumlarda bunları yapabilmek mümkün olmuyor. Hem internet kullanımından tasarruf etmenin hem de internetin olmadığı yerlerde videolara erişim sağlayabilmenin en iyi yolu bu videoları bilgisayarlarımıza indirmek olacaktır. Sitenin tek kötü yanı, ücretsiz versiyonunu kullanmak istediğinizde kullanıcıyı 24 video indirme limiti ile sınırlandırması. Toplu video indirme seçeneği ücretsiz versiyonunda da kullanılabiliyor ve Premium hesabı satın almadan da videoları hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.


Eğer programlara fazla aşina değilseniz ve çözmekte zorlanıyorsanız All Video Downloader tam size göre. Kullanımı son derece basit olan bu progam sayesinde videoları ayrı bir tarayıcıdan bulmak yerine programın içinde aratabilir, videoyu dilediğiniz formatta indirebilirsiniz. Programda ayriyetten videodan ses dosyasını ayırabilme özelliği de bulunuyor. ClipGrab programında da başka bir tarayıcı açmaya gerek duymadan dilediğiniz videoyu aratabilir, bu videoları kolayca indirebilirsiniz. Program, kullanıcılara bir de videonun sadece ses dosyasını indirebilme seçeneğini de sunuyor. Videoları dilediğiniz çözünürlükte indirebileceğiniz bu programla aynı zamanda videolar toplu bir şekilde de indirebilirsiniz. Programın en iyi yanlarından biri bütün özelliklerinin kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulması. Kullanımı son derece basit olan bu programın yukarıda saymış olduklarımız da dahil birçok özelliği bulunuyor, ancak ne yazık ki ücretsiz versiyonunda bu özellikler kısıtlanmış.


Programın ücretsiz versiyonunu indirirken ByteFence ve Yahoo yazılımlarının da ek olarak gelmesini istemiyorsanız indirme aşamasında bu tikleri kaldırmayı unutmayın. Tarayıcınıza site üzerinde belirtilen eklentiyi ekledikten sonra videoları rahatça bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İndirmek istediğiniz videonun linkini programa kopyaladıktan sonra videoyu dilediğiniz kalite ve formatta indirebilirsiniz. Programın tek kötü yanı, kendisini indirirken yanında farklı bir yazılımı da kullanıcılara indirmek zorunda bırakması. Son derece basit, kopyala-yapıştır mantığıyla çalışan bu program tek tıkla i stediğiniz videoyu istediğiniz formatta ve kalitede indirmenize olanak sağlıyor.


Programın tek kötü yanı birden fazla videoyu indirmek istediğiniz zaman ara sıra donması olsa da genel olarak gayet akıcı bir kullanıma sahip. Giriş Yap. GİRİŞ YAP. Üyeliğiniz yoksa yeni üyelik oluşturun. Üye Ol. Üyelik sözleşmesini kabul ediyorum. ÜYE OL. Üyeliğiniz varsa giriş yapın. Yorum gönder Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun. Yorumlarında adının ve profil resminin görülebilmesi için üye olman veya giriş yapman gerekiyor. YORUMU GÖNDER. webtekno - Teknoloji Haberleri, pc için en iyi youtube indirme programı. Facebook'ta Takip Edin Twitter'da Takip Edin Youtube'ta Takip Edin Instagram'da Takip Edin Telegram'da Takip Edin. Anasayfa Yazılım Windows 10 İçin En İyi 9 Video İndirme Programı. Windows 10 İçin En İyi 9 Video Pc için en iyi youtube indirme programı Programı.


Çağla Tanrıverdi — 1 yıl önce. Özellikle internet erişimimizin olmadığı zamanlarda daha önce indirmiş olduğumuz müzik veya film gibi videolar hayat kurtarıcı olabiliyor. YouTube'la sınırlı kalmayıp birçok farklı siteden Windows 10'da video indirebileceğiniz en iyi programları linkleriyle beraber sizler için listeledik. Emoji İle Tepki Ver. En Güncel Haberler. TicWatch'ın Yeni Amiral Gemisi Akıllı Saati Ortaya Çıktı: Akıllı Abone Olmadığımız Bir O Kalmıştı: Volkswagen'e Göre Otonom Sürüş Gizemli Antik Mısır Heykellerinin Burunları Neden Kırık Olur? Seks Esnasında Yapılan Orgazm Taklidinin Temelinde Hangi Psikoloj Xiaomi'nin Tesla'ya Rakip Olacak Elektrikli Otomobilinin Tanıtım Gerçek Hayatınızı Terk Edip Sanal Bir Dünyada Yaşamak Nasıl Bir H Pasifik Okyanusunun Derinliklerinde Daha Önce Eşi Benzeri Görülme Uzayda Neler Oluyor?


Son 1 Ayda Yapılan 10 Önemli Uzay Keşfini ve Genetik Bilimciler, Dünyanın En Ölümcül Hastalıklarından Birini Pc için en iyi youtube indirme programı Gerçek Olduğuna İnanamayacağınız, Dünya Üzerinde Yaşayan En Garip Bugün En Çok Okunanlar. Türkiye'deki Bazı Şehir İsimleri Aslında Nereden Geliyor? İçerisinde Gökdelenlerin Olduğu Yeni PUBG Haritası Deston'u İncel Yeni Evlenenen Bazı Çiftler Neden Hızla Kilo Almaya Başlar? Stranger Things'teki Will'in Eşcinsel Olduğu Oyuncu Tarafından Do Tatilde Keyifli Saatler Geçirmenizi Sağlayacak 10 Mobil Oyun Tavs iPhone'lara Gelen Yeni Duvar Kağıdı Özelliğini Kullanmak İsteyenl Galaksilerin Fotoğraflarını Çekebilen Uzay Teleskopları Neden Gez




Microsoft Office Programları Ücretsiz Nasıl Kullanılır?

, time: 5:23





YT Saver: Bilgisayar İçin En İyi YouTube Video İndirme Programı - TeknoLib


pc için en iyi youtube indirme programı

YouTube. ‪Google LLC‬. Eğlence. See what the world is watching -- from the hottest music videos to what’s popular in gaming, fitness, movies, shows, news, learning and more. Subscribe to channels you love, browse personal recommendations, and enjoy the largest library of 4K content. Ebeveyn Gözetimi Önerilir. Ebeveyn Gözetimi Önerilir  · KeepVid indirmek için tıklayınız 2) Itubego KeepVid’in en başarılı alternatifi olarak öne çıkıyor ve YouTube’dan kolayca video indirme imkanı tanıyor. Ayrıca 10 binden fazla video izleme sitesindeki videoları indirebiliyor. Üstelik indirmeden önce hangi formatta indireceğinizi  · Programın adı: Ummy Video Downloader Öncelikle programı indirmek için yazının sonunda bulunan linki kullanabilirsiniz. Bu link sizi programın orijinal web sitesine yönlendirecektir. Dosya boyutu 50 MB’dır. İlgili Kurulum dosyası indikten sonra çalıştırın. İlk ekranda sözleşmeyi kabul etmenizi isteyecek, Accept’e tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder