17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 32 bit kurtarma diski indir

Windows 10 32 bit kurtarma diski indir

Windows 10 32 bit kurtarma diski indir

Medya Oluşturma Aracını indirin ve açın. bit Windows'unuz varsa doğru Windows 10, bit ve bit Windows'unuz varsa bit'i seçin. Bu kısmı doğru yapmalısın, yoksa çalışmaz. 'Başka bir bilgisayar için kurulum ortamı oluştur'u seçin. Kurtarma sürücüsü bir sistem görüntüsü olmadığından Windows'ta Yedekleme ve Geri Yükleme'yi sık sık kullanmak iyi bir fikirdir. Kişisel dosyalarınızı, ayarları veya programları içermez. Kurtarma sürücüsü oluşturmak için daha fazla seçeneğe mi ihtiyacınız var? Windows 7 için bkz. Sistem onarım diski oluşturma  · 1. First, you need to download the latest version of the Media Creation Tool, and below are the links to get the respective bit tool. Click Here to download the bit version. Click Here to Download the bit version. Note: If you cannot download the file, right-click on the link and select ‘Open Link in New Tab.’



Windows Sistem Kurtarma Diski (CD/DVD) Oluşturmak Windows 10



Bir kurtarma sürücüsü oluşturmak iyi bir fikirdir. Bu şekilde, bilgisayarınızda donanım hatası gibi önemli bir sorun yaşanırsa Windows 11'i yeniden yüklemek için kurtarma sürücüsünü kullanabilirsiniz. Windows düzenli aralıklarla güvenlik ve bilgisayar performansını geliştirmek için güncelleştirmeler, bu nedenle kurtarma sürücüsünü yıllık olarak yeniden oluşturmanızı öneririz. Kişisel dosyalar ve bilgisayarınızla birlikte gelmeyen uygulamalar yedeklenmez. En az 16 gigabaytlık bir USB sürücüye ihtiyacınız olacaktır. Uyarı: Bu işlem sürücüde zaten depolanan tüm verileri sileceğinden boş bir USB sürücüsü kullanın. Görev çubuğundaki arama kutusunda Kurtarma sürücüsü oluştur'u arayın ve ardından seçin. Bir yönetici parolası girmeniz veya seçiminizi onaylamanız istenebilir. Araç açıldığında Sistem dosyalarını kurtarma sürücüsüne yedekle'nin seçili olduğundan emin olun ve İleri'yi seçin. Bilgisayarınıza bir USB sürücüsü bağlayın, seçin ve ardından İleri'yi seçin. Oluştur seçeneğini belirleyin.


Kurtarma sürücüsüne çok sayıda dosyanın kopyalanması gerektiğinden bu işlem biraz zaman alabilir. Bilgisayarınıza Windows 11'i yeniden yüklemek için kurtarma sürücüsünü kullanmanız gerekirse, diğer yönergeler için bkz. Windows'ta kurtarma seçenekleri. Kurtarma sürücüsü bir sistem görüntüsü olmadığından Windows'ta Yedekleme ve Geri Yükleme'yi sık sık kullanmak iyi bir fikirdir. Kişisel dosyalarınızı, ayarları veya programları içermez. Windows 7 için bkz. Sistem onarım diski oluşturma. Windows 8. USB kurtarma sürücüsü oluşturma, Windows 10 32 bit kurtarma diski indir. Windows 11 yükleme medyasını indirmek için bkz. Windows'da kurtarma seçenekleri, Windows 10 32 bit kurtarma diski indir. Bu şekilde, bilgisayarınızda donanım hatası gibi önemli bir sorun yaşanırsa Windows 10'un yeniden yüklenmesi için kurtarma sürücüsünü kullanabilirsiniz. Başlangıç düğmesinin yanındaki arama kutusunda Kurtarma sürücüsü oluştur'u arayın ve ardından seçin. Windows 10'un bilgisayarınıza yeniden yüklenmesi için kurtarma sürücüsünü kullanmanız gerekirse diğer yönergeler için bkz.


Windows 10 yükleme medyasını indirmek için bkz. Windows 11 Windows 10 Diğer Daha az. Windows 11 Windows 10 . RSS AKıŞLARıNA ABONE OL. Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? Yeteneklerinizi geliştirin. Yeni özellikleri ilk olarak siz edinin. Bu bilgi yararlı oldu mu? Evet Hayır. Teşekkür ederiz! Daha fazla geri bildirim göndermek istiyor musunuz? Bize ne kadar bilgi verirseniz, size o kadar çok yardımcı olabiliriz. İyileştirmeme yapmamıza yardımcı olabilir misiniz? Sorunum çözüldü. Yönergeleri temizle. Takip edilmesi kolay. Jargon yok. Resimler yardımcı oldu. Çeviri kalitesi. Windows 10 32 bit kurtarma diski indir ile eşleşmedi. Yanlış talimatlar. Çok teknik. Yeterli bilgi yok. Yeterli resim yok.


Başka geri bildirim göndermek istiyor musunuz? İsteğe bağlı. Geri bildirim gönder. Geri bildiriminiz için teşekkürler!




Reset forgotten Windows 10/8/7 Password with Hiren USB - NETVN

, time: 3:45





Windows’ta kurtarma seçenekleri


Windows 10 32 bit kurtarma diski indir

 · 1. First, you need to download the latest version of the Media Creation Tool, and below are the links to get the respective bit tool. Click Here to download the bit version. Click Here to Download the bit version. Note: If you cannot download the file, right-click on the link and select ‘Open Link in New Tab.’ TOSHIBA Recovery Media Creator indir Gezginler, TOSHIBA Recovery Media Creator Türkçe son sürüm full indir, TOSHIBA Recovery Media Creator Windows 11 Windows 10 Windows 8, Windows 7 ve XP için bit bit PC için indir  · Step 1. Download Windows 10 Media Create Tool. Step 2. Create a Windows 10 installation media file like an ISO file, USB flash drive, or DVD. After you have created an ISO file, then you need to burn the Windows 10 64/32 bit ISO file to

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder